Alleen de lusten, niet de lasten

Alleen de lusten, niet de lasten

Na een sexrelatie van 2 jaar heeft de andere persoon een vaste relatie gevonden,
en zit ik nu dus zonder sex. Ik zoek via deze weg een nieuw sexvriendje. Alleen de lusten
en niet de lasten dat beviel mij prima.

Alleen de lusten, niet de lasten
Laat jij me aan me trekken komen?

Laat jij me aan me trekken komen?

Ik wil gewoon genieten dat is toch niet teveel gevraagd of wel dan soms? Blijkbaar vind mij man dat wel te veel gevraagd anders gaf hij me wel meer aandacht. Dus eigen schuld dikke bult dan moet ik maar ergens anders aan me trekken komen. Mijn man is toch wel vaak weg van huis dus afspreken hoeft voor mij niet zo moeilijk te zijn. Welke man kan mij op korte termijn verwennen met alles erop en eraan?

Laat jij me aan me trekken komen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *