Ben jij een beetje dominant?

Ben jij een beetje dominant?

Ken je dat, dat je soms net even TE enthousiast bent en dan wel eens wilt doorslaan daar in? Nou dat is bij mij iets wat bijna standaard gebeurd! Vind het gewoon leuk mijn ventje maar ook vrienden gelukkig te maken en vergeet daardoor vaak mij zelf. Zoek dus wel een dominante man, die mij op het goede pad houd, een beetje op letten dus en mij verteld hoe en wat. Niet gemeen natuurlijk, maar als mijn ventje! Ben zelf zoals ik al zei lekker enthousiast maar kan ook heel serieus zijn, dus zie mij zeker niet als één of andere halve gare want dat is niet het geval 😉

Ben jij een beetje dominant?
Oudere vrouw wil jonge mannen ontmaagden.

Oudere vrouw wil jonge mannen ontmaagden.

Hey jonge mannen ik ben Anita, een iets oudere vrouw met grote borsten. Ik vind het geil om jongere mannen te verwennen en het liefst te ontmaagden, maar als je weinig ervaring heb dan is dat ook goed. Ik wil jou dus helpen. Ik ben overal voor in dus vertel mij maar wat je zou willen.Ontmaagding kost bij mij 100 euro en als je al iets ervaring heb dan komen we wel uit voor een leuk prijsje. Wees niet verlegen, ik ben erg makkelijk in de omgang en ik zal voorzichtig met je zijn. Kus, Anita

Oudere vrouw wil jonge mannen ontmaagden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *