Concreet wat zoek ik?

 Concreet wat zoek ik?

Hoi hoi,
 
deze leuke blondine is op zoek naar een ervaren man die me alle kneepjes wil leren. Ik ben nog volledig groen, ja natuurlijk wel al met mezelf gespeeld en wat gestoeid met jongens maar all the way ben ik nog niet gegaan. Eerlijk gezegd heeft er ook nog geen jongen me kunnen laten klaar komen. Daarom zoek ik ook een ervaren man, iemand die me met respect behandelt en me eens laten voelen wat een orgasme echt is.
Ik ben nog nooit gebeft maar de gedachte alleen al maakt me ontzettend geil.
 
Concreet wat zoek ik? Een rijpere, ervaren man die me laat genieten. Ik ben zelf 18 jaar en woon in Noord-Brabant.
 
Kusje Sabrina

 Concreet wat zoek ik?
Ik heb heel veel tijd

Ik heb heel veel tijd

Jaren heb ik naar de dag uitgekeken dat ik het werk achter mij kon laten. Vorige week is die dan eindelijk aangebroken en ben ik met veel tom tom afgezwaaid. Tranen van geluk had ik. Mijn leven kan ik nu in het teken van mijzelf zetten. Leuke reizen maken of dagjes wandelen, ik heb er alle tijd voor en dit wil ik samen doen met een vriend. Hoeft niet perse liefde te zijn, want ik sta ook open voor mooie en fijne vriendschappen.

Ik heb heel veel tijd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *