Denk jij dat jij bent wat ik zoek?

Denk jij dat jij bent wat ik zoek?

De titel van mijn oproepje klinkt misschien een tikkeltje wanhopig en dat begin ik eerlijk gezegd ook te raken.Op mijn vorige advertentie ( waarbij ik gekleed op de foto stond) kreeg ik van alles naar mijn hoofd en ik weet eerlijk gezegd al dat het nu niet veel anders zou zijn. Maar misschien leest er net die ene man mee, die wel respect heeft voor vrouwen?Een bod doen reageer ik niet eens op, zo wanhopig ben ik dus niet.

Denk jij dat jij bent wat ik zoek?
Nog jong genoeg, jij ook?…

Nog jong genoeg, jij ook?...

Je wordt ouder, sommige dingen gaan wat langzamer en moeilijker soms, maar dat kleine waakvlammetje van spanning is er nog steeds. Mijn man is 4 jaar geleden heel onverwacht komen te overlijden. Dan staat de wereld even stil. Maar langzamerhand komt het besef dat de wereld doordraait en dat het leven gewoon doorgaat. Dan komt de gedachte dat jij ook verder moet. Ik ben nu zover dat ik wel een nieuwe man in mijn leven wil. Niet meteen voor een vaste relatie, maar ik wil de intimiteit en de spanning met een man weer voelen. In ieder geval het een kans geven en dan zien we wel hoe het loopt. Ik zoek een goed verzorgde man. Ben je ongeveer van mijn leeftijd, dan kunnen we elkaar misschien nog veel geven. Veel lichamelijk genot en wat gezelligheid. Ben jij ook alleen, wil jij mijn waakvlammetje weer aan wakkeren? Ik hoop je snel te horen. Lieve groet, Amarens.

Nog jong genoeg, jij ook?...
Zullen we zo snel mogelijk samen komen?

Zullen we zo snel mogelijk samen komen?

Ik ben geil, strak, nauw en heet, dus ben jij daarna op zoek, laten we elkaar dan niet te lang wachten. Ik zoek puur genot!

Zullen we zo snel mogelijk samen komen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *