Durf jij het met mij aan?

Durf jij het met mij aan?

Hoi hoi, leuk dat je interesse in mij toont. Ik zou gelijk iets over mijzelf vertellen. Zover ik weet heb ik mijn leven best wel goed voor elkaar. Heb mijn baantje, huisje en een leuk autootje. Ga regelmatig naar de sportschool. Mannen flirten met mij, maar doen nooit de extra stap? Vraag mij af waarom want ben zeker de moeite waard. Ik heb een goed hart, ben heel lief en in bed weet ik wat er voor nodig is om een man helemaal wild te krijgen. Daar geniet ik dan ook van 😉 Je begrijpt het denk ik al wel, ik ben toe aan een vriend. Voel jij je geroepen om deze rol te vervullen en durf jij mij wel aan te spreken dan hoop ik snel van je te horen. Liefs, Britt

Durf jij het met mij aan?
Shemale op zoek naar geile man

Shemale op zoek naar geile man

Laat ik maar gelijk de waarheid zeggen en dat is dat ik dus niet een van de makkelijkste ben. Mijn naam is Kika en ik ben een shemale, maar dat is wel duidelijk op de foto te zien dacht ik. Ik zoek geen probeerders, maar juist echte mannen die een transseksueel weten te waarderen en ook weten te verwennen. Ik ben absoluut niet voor geld te koop dus alsjeblieft niet reageren met financiële voorstellen. Als er snoepgoed gekocht moet worden dan mag je daar je geld aan besteden maar ook daar wil ik wel aan meebetalen. Ben je een echte man en weet je een geile shemale een avond lang goed te verwennen mag je reageren!

Shemale op zoek naar geile man
Ben je teder?

Ben je teder?

Er zijn maar heel weinig jongens van mijn leeftijd die echt van knuffelen houden en daarom zoek ik via deze weg. Dan ga ik liever voor iemand die een beetje ouder is, dan weet ik zeker dat dit goed zit. Mijn karakter is vrij rustig maar wanneer ik mezelf echt goed voel bij je, dan kan ik ook best ondeugend zijn. Misschien moet je mij nog wel wat dingen leren, maar dat mag toch het probleem niet zijn?

Ben je teder?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *