Een beetje liefdes en genot

Een beetje liefdes en genot

Een oudere vrouw die op zoek is naar iemand die lekker stout wil doen met mij. Mijn man is gehandicapt en zit in een verpleegtehuis. Hij komt daar ook niet meer uit. Ik blijf met hem getrouwd omdat ik het enige nog ben wat hij heeft. Maar ik wil ook genieten vandaar dat ik hier ben! Kan jij mij dat beetje liefde geven en genot?

Een beetje liefdes en genot
Wil je het met een zwangere vrouw doen?

Wil je het met een zwangere vrouw doen?

Hallo mannen, ik ben een zwangere vrouw zoals je al had gezien waarschijnlijk. Nu mijn oproepje hier aan alle lekkere mannen die open staan voor sex met een zwangere vrouw. Ik zoek geen vader voor mijn kindje maar alleen iemand voor de sex. Want nu ik zwanger ben gieren de hormonen nog meer dan anders door mijn lijf en kan ik wel de hele dag sex hebben om het zo maar uit te drukken. Ik wil onbeperkt en zonder condoom de slet uithangen, doe jij met mij mee?

Wil je het met een zwangere vrouw doen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *