Heb je ook zin?

Heb je ook zin?

Mijn naam is Anais. Ik ben single en sta open minded en vrij in het leven. Ik vind het een beetje gek op tijdens het stappen maar een man mee te nemen naar huis, mensen vormen dan al snel een oordeel van je toch? Vandaar dat ik nu gewoon een oproep plaats. Ik ben niet op zoek naar een relatie en mocht jij die wel hebben is dat voor mij zeker geen probleem. Ik zal er heel discreet mee omgaan. Afstand of leeftijd doet er voor mij ook niet toe want ik heb vervoer en het gaat om het genot, niet om de leeftijd.Laat jij mij niet te lang wachten? Des te eerder wij kunnen genieten en daar heb ik echt ENORM zin in!

Heb je ook zin?
Heb jij overdag tijd voor een lekkere wip?

Heb jij overdag tijd voor een lekkere wip?

Elk nadeel heeft zijn voordeel, dat zeggen ze toch altijd? Ik ben het ermee eens in dit geval. Vorige maand ben ik mijn baan verloren. Eerst baalde ik enorm, maar nu begint het te wennen. Mijn kindje gaat drie dagen naar de creche en dan heb ik alle tijd voor mezelf. De eerste weken heb je nog genoeg te doen, maar nu heb ik tijd over. En dan komen de slechte gedachtes. Stel nou dat ik een leuke man ontmoet die overdag ook tijd heeft, mmmmm. Het moet wel anoniem natuurlijk

Heb jij overdag tijd voor een lekkere wip?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *