Heb jij wel aandacht voor mij?

Heb jij wel aandacht voor mij?

Mijn vriend is alleen maar moe en heeft totaal geen aandacht meer voor mij. Sinds wij een dochtertje hebben heeft hij het te druk met andere dingen (ik denk andere vrouwen) dus nu is het gewoon mijn beurt. Verwen jij mij snel?x Cleo

Heb jij wel aandacht voor mij?
Welke man heeft lef

Welke man heeft lef

Ik ben een mollige maar vrolijke meid die wel van een stoeipartij houdt! Als ik een mooi lingerie setje aan heb voel ik me altijd zo ontzettend sexy en dan zet ik graag een lekker muziekje op en dans ik lekker met de muziek mee! Ik zou alleen zo graag een keer een man willen waar ik een keer met mijn sexy lingerie setje een keer een showtje voor zou mogen neer zetten, met alles erop en eraan! Lijkt je dat leuk om dat een keer met mij mee te maken? x Natasja

Welke man heeft lef

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *