Het is toch niet moeilijk?

Het is toch niet moeilijk?

Ik ben een leuke meid met een lekker kontje. De rest mag er ook wel zijn hoor!! Ik ben op zoek naar een man die mij komt verwennen. Wat zou jij ervan vinden als ik zo op je zit te wachten met niks om het lijf? Of als ik naar je toe kom met alleen een jas aan. Lijkt het je wat? Dan is het niet zo moeilijk lijkt me? Stuur dan snel eens een mailtje! Geil likje, Francis

Het is toch niet moeilijk?
Zin in geile seks?

Zin in geile seks?

Ook al ben ik pas 52 jaar, ik voel mezelf vaak een spring in het veld en sta gewoon volop in het leven. Ik ben gescheiden en heb 2 heerlijke kinderen, die inmiddels ook hun eigen nestjes hebben. Omdat ik er niet aan moet denken tot aan mijn “oude dag” alleen met mijn Tarzan te blijven spelen, zoek ik hier een gezellige man. Iemand die sowieso ook uitstapjes met mij zou willen maken. Zullen we om te beginnen samen naar een dierenpark gaan en tijdens de wandeling elkaar wat beter leren kennen?

Zin in geile seks?
Het leven echt weer inhoud geven.

Het leven echt weer inhoud geven.

Het is een beetje lastig te omschrijven wat ik zoek, maar denk dat ik het het beste kan verwoorden in “een maatje vinden”. Iemand met wie ik lief en leed kan delen en waar ik in de avond lekker tegenaan kan kruipen. Een mens is er toch niet voor gemaakt om alleen te blijven?

Het leven echt weer inhoud geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *