Hoor ik je snel?

 Hoor ik je snel?

Daar zit ik dan, een gezonde meid van 25 jaar, met een gezond libido. Dan heb ik een vriend die gewoon altijd te moe is, om het eens gezellig te maken.Wat ik ook doe het lijkt geen nut te hebben, ik denk dat hij vreemdgaat ofzo!
Wat zoek ik nou? Gewoon een leuke man om zo af en toe mee af te spreken, zodat we samen eens heerlijk ongestoord kunnen genieten. Geen verdere verplichtingen, sex en meer niet.
Hoor ik je snel?

 Hoor ik je snel?
Ik ben gescheiden en wil nu seks

Ik ben gescheiden en wil nu seks

Hallo Allemaal,Ik ben Ria en ik ben reeds gescheiden ( 6 maanden).Mijn huwelijk was totaal niks meer waard en mijn ex-man heeft mij bedrogen met een andere.Het was voor mij niet leuk om te horen dat ik al 3 jaar bedonderd werd.Maar voor nu ben ik gewoon weer helemaal klaar om opnieuw lekker te genieten en eens kijken of er nog een man is wie mij gelukkig kan maken.Ook enkel voor het genot ben ik voor te vinden.Het hoeft voor mij allemaal niet zo serieus ik wil het vooral gezellig met elkaar hebben.Bij interesse mag je mij een leuk berichtje sturen.Liefs Ria

Ik ben gescheiden en wil nu seks
Wie wil het met mij proberen?

Wie wil het met mij proberen?

Goedendag, nu heb ik de stap ook maar gezet en een oproep geplaatst. Ik zal in het kort zoveel mogelijk over mij zelf vertellen. Ik heet Madeleine. Ik ben op dit moment 55 lente’s jong nu al 5 jaar alleen en werkzaam als kantoormedewerkster bij een energie bedrijf. Ik heb zelf geen kinderen. Ik woon alleen in een mooi huisje en ben ook mobiel. In mijn vrije tijd kook ik graag en probeer ook graag nieuwe gerechten uit. Ik hou ook van reizen of weekendjes weg alleen zal ik dit alleen niet gauw doen. Samen zal het mij wel leuk lijken om bijvoorbeeld steden te verkennen of een mooie wandeltocht maken. ik ga elk avontuur wel aan. Ik ben benieuwd of ik hier een reactie op krijg. ik sta open voor een nieuw begin.

Wie wil het met mij proberen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *