Ik ben maar heel gewoon

Ik ben maar heel gewoon

Hoi hoi ik ben Lauren en niet echt het type vrouw waar een man meteen op valt als men op het uiterlijk afgaat. Ik weet dat zelf maar al te goed en soms is dat ook niet echt leuk maar ja ik ben nu eenmaal geen opmaak doos en sexy kleren heb ik niet eens. Nee ik ben maar gewoon, een doodgewone meid dat ook haar gevoelens heeft en nu wel eens toe is aan een lekker beurtje!! Ik hou van het bos en ben daar veel te vinden, heerlijk lang wandelen of foto’s maken. Vaak gaat dan een vriendin mee, maar hoe leuk zal het zijn om de volgende keer met een leuke vent naar het bos te gaan! Kijk jij niet zo naar uiterlijk maar meer naar karakter en humor? Dan wil ik jou leren kennen!

Ik ben maar heel gewoon
Vrij, jong, beetje wild en gewillig

Vrij, jong, beetje wild en gewillig

Het is echt een lange tijd geleden, dat ik een leuke vrijer heb gehad. Vanwege mijn opleiding tot tandartsassistente ben ik niet veel meer op stap geweest. Heb nog niet heel veel zin om mij helemaal te binden, of je moet gewoon echt heel leuk zijn. Durf jij gewoon eerst met de billen bloot te gaan? Dat bedoel ik dan letterlijk 😉

Vrij, jong, beetje wild en gewillig
Ik mis de gezelligheid

Ik mis de gezelligheid

Hoi, Ik ben Lieve. Ik zoek een leuke, een beetje sportieve man met humor die net als ik gek is op dieren. Leeftijd maakt mij niet zoveel uit, niet te jong en niet te oud. Zelf heb ik een kat en een hond waar ik graag wandelingen mee maak in het bos of aan het strand. Na een paar jaar single te zijn vind ik het toch wel fijn weer een man in mijn leven te hebben. Ik mis toch echt de gezelligheid van het samen zijn….Ik ben nieuwsgierig naar jouw reactie. Knuffeltje van Lieve XXXX
 

Ik mis de gezelligheid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *