Ik kan niet wachten kanjer!

Ik kan niet wachten kanjer!

Lekkere meid waarvan je nooit genoeg van krijgt…hhmmm…..altijd in voor wat nieuw……samen spelen, geile, nieuwe, lekkere en spannende ervaringen opdoen…..aarzel niet en mail maar gauw en ervaar……het wachten is op jou lekkertje…ik ben lekker warm……..

Ik kan niet wachten kanjer!
Ben jij voorzichtig en lief?

Ben jij voorzichtig en lief?

De mannen die nu hard gaan lachen mogen me gelijk overslaan, maar ben 24 jaar en nog zo maagd als maar kan. Heb me zelf zelfs nog nooit gevoeld. Dus ben helemaal groen op dat gebied. Mijn ouders waren zo streng, en daar behoefte aan hebben zou zwaar gestraft worden. Maar goed die zijn nu uit beeld en nu wil ik het gewoon weten en ontdekken. Dus ben jij lief en voorzichtig, stuur je me dan een mail? 

Ben jij voorzichtig en lief?
Ik heb er zin in dus laat mij niet wachten oke?

Ik heb er zin in dus laat mij niet wachten oke?

Na een aantal jaren toch dacht ik gelukkig te zijn in de liefde, bleek er niks van waar te zijn.Ik werd onder mijn ogen bedrogen en helaas is het voor hem slechter afgelopen. ;)Ik ga nu beginnen met een nieuw leven eigen leven!Een nieuwe liefde, nieuw geluk want niet alle mannen zijn zo. Dus ben jij monogaam?Kan jij liefde geven en delen met mij? Spreek mij eens een keer aan.

Ik heb er zin in dus laat mij niet wachten oke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *