Ik verwacht geen weerwoord!

Ik verwacht geen weerwoord!

Hallo heerlijke mannen! Ik ben Sofie en woon in Veendam, een echt dorpje haha. In het dorp doe je eigenlijk wat er van je verwacht wordt, je volgt de regels en doet gewoon hoe het hoort. Dat is nou ook precies wat ik van jou verwacht! De regels opvolgen precies zoals ik ze aan jou opdraag. Op het moment dat ik jou verzoek kaarsen te smelten, verwacht ik dat jij dat doet zonder ge-maar. Als ik jou wil vast binden, verwacht ik geen weerwoord! Als jij een sub bent en opzoek bent naar een nieuwe meesteres, dan verwacht ik dat je mij een berichtje stuurt! Sofie

Ik verwacht geen weerwoord!
Test jij mijn waterleiding?

Test jij mijn waterleiding?

Hey lekkerding, ik heb nu mijn eigen huisje en heel hard gespaard. Nu heb ik dus alle ruimte en tijd voor mijzelf. Er moeten nu nog wel wat kleine dingetjes gebeuren. Vooral in de slaapkamer? Kan jij mij helpen klussen dan weet ik wel een leuke beloning

Test jij mijn waterleiding?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *