Ik wil een seksmaatje voor een paar keer per week

Ik wil een seksmaatje voor een paar keer per week

Ik ben op mijn leeftijd nog steeds erg seksbelust, heb natuurlijk een stel fantastische borsten waar ik je graag van laat genieten. Maar ik heb ook meer voor je waar ik me graag laat verwennen. Kortom ik zoek een seksmaatje. Waar ik meerdere dagen in de week lekker mee kan genieten.

Ik wil een seksmaatje voor een paar keer per week
Ook ik trek de stoute schoenen eens aan

Ook ik trek de stoute schoenen eens aan

Hey hoi, op aanraden van mijn vriendin trek ik dan de stoute schoenen ook maar eens aan. Ben inmiddels al weer te lang alleen. Ik heb een eigen bedrijf, een eigen huisje en een dochtertje van 5 jaar. De papa was al tijdens de zwangerschap uit beeld dus je voelt misschien al wel aankomen wat ik zoek? Als er iemand is die naar aanleiding van dit schrijfsel het leuk vindt om me beter te leren kennen, dan moet je me maar mailen 🙂
Ik kijk er naar uit iets van jou te ontvangen.

Ook ik trek de stoute schoenen eens aan
Zin in een lekker potje seks,jij ook?

Zin in een lekker potje seks,jij ook?

Wat ik hier kom zoeken? Gewoon een leuke discrete en geile man, die discreet wil genieten met een vrouw. Ik ben schoon en nog dagelijks lekker geil, hou ervan om lekker lang en intens te genieten van elkaar.
Helaas kan mijn man, mijn verlangens niet vullen, jij wel?

Zin in een lekker potje seks,jij ook?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *