Ik zoek een spannend avontuur

Ik zoek een spannend avontuur

Hai, ik ben Anja, 46 jaartjes jong en ben hier opzoek naar een leuke man voor mij. Ik mis na vijf jaar alleen zijn toch wel een leuke man en wil via deze weg kijken of er een man is die met mij het avontuur wil aangaan. Ik hoop dat ik snel een berichtje krijg.

Ik zoek een spannend avontuur
Zolang we samen maar kunnen genieten

Zolang we samen maar kunnen genieten

Al een tijdje zit ik hier op kamers en heb het eigenlijk best wel naar mijn zin, alleen mis ik een man in mijn leven iemand waar ik in de avond en in de weekenden eens lekker mee af kan spreken, iedere keer uitgaan met vriendinnen gaat me ook vervelen, ik wil ook eens lekker tegen iemand aan liggen en een leuke film kijken en je weet wel van het een kan dan het andere komen, een keer een andere manier van genieten dan alleen maar stappen! Natuurlijk maakt leeftijd dan ook niet uit zolang we maar samen kunnen genieten, zie jij dat ook zitten?

Zolang we samen maar kunnen genieten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *