Is hier ook een leuke jongen of man aanwezig voor mij?

Is hier ook een leuke jongen of man aanwezig voor mij?

Hoi hoi, het is alweer een tijdje geleden dat ik een vriendje heb gehad. Hierdoor is mijn zelfvertrouwen wel enorm achteruit gegaan en lijkt het net of er niemand geinteresseerd is in mij. Nu weet ik dat ik best wel wat te bieden heb. Ik ben een jonge vlotte meid die weet hoe het een en ander werkt en eenmaal diegene gevonden geef ik ook alles en dan bedoel ik ook alles. Ik ben altijd bereid tot het uiterste te gaan wanneer ik je in mijn hart heb gesloten. Ik zou zeggen probeer het eens en wie weet zien we elkaar binnenkort.

Is hier ook een leuke jongen of man aanwezig voor mij?
Kom jij ook iets te kort?

Kom jij ook iets te kort?

Je mag mij gerust een tijgertje noemen wanneer ik je in mijn bed heb. dan laat ik je niet snel slapen. Het is natuurlijk heel fijn om een relatie te hebben, maar geen noodzaak voor mij. Ik ben namelijk een zeer zelfstandig vrouw, die alleen maar tekort komt op seksueel gebied. Durf jij mijn prooi te worden?

Kom jij ook iets te kort?
Zoek jij een ouwe slettebak?

Zoek jij een ouwe slettebak?

Heyy, ben nog in de bloei van mijn leven en ik zou er alles aan willen doen om gewoon eens gezelligheid te vinden samen met een leuke vent. Vriendschap om mee te beginnen en je weet nooit dat er iets kan groeien tot een relatie.

Zoek jij een ouwe slettebak?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *