Kom je lekker langs in mijn pauze?

Kom je lekker langs in mijn pauze?

Het word vast wel gezellig als wij in de pauze in het park afspreken. Ik vertel je namelijk nu al dat ik geen slipje aan heb, en dat ik zeker je af en toe een beetje meer benen laat zien. Wat jij er aan gaat doen is jou taak. Ik verleid je wel op mijn manier. Flirten vind ik altijd lekker en als ik geil van word nog beter. De auto kunnen we daarna nog gebruiken als bed.

Kom je lekker langs in mijn pauze?
Ben jij dat lekkere potente kereltje die ik zoek?

Ben jij dat lekkere potente kereltje die ik zoek?

Waar zijn al die jonge kanjers hier? Want ik ben op zoek naar jullie of toch minstens eentje. Ik ben diemannen van mijn eigen leeftijd beu, ik wil snoepen van iets jonger. Zelf ben ik 45 dus mannen 35+ ?Sorry jullie zullen een andere dame moeten zoeken. Ben je jonger dan 35, stuur me dan zeker eenberichtje!Kusje Geraldine

Ben jij dat lekkere potente kereltje die ik zoek?
Op leeftijd

Op leeftijd

Raak langzaam aan in de buurt van de 70. Manlief heeft een liefje van 30 jaar jonger, dus ik ga hetzelfde doen. Soms is het gewoon op. Dat kan natuurlijk, maar bij de pakken neer zitten is niks voor mij. Ik ben ook nog niet toe aan een bridge clubje. Dus ik zoek ook een liefje voor erbij.
Je hoeft geen 30 jaren jonger dan mijzelf te zijn, dat is meer iets voor mannen. Ik heb liever een echte vent die verstand heeft van vrouwen. Ik ben blond, gezet, grote borsten en een gezonde sexlust/passie.
Theetje

Op leeftijd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *