Kunnen wij samen genieten?

Kunnen wij samen genieten?

Volgens vele ben ik nogal apart, ik hou van de natuur. Ben erg relaxed en geniet van alles om mij heen! Ik ben trouwens Jana 28 jaartjes oud alweer, ik woon in Den haag. Ben al een tijd alleen. Wat ik intussen best wel jammer vind. Zou graag het leven met een lieve man willen delen.
Eigenschappen, Lief, Eerlijk, Trouw, heb mijn hart op de tong. Hou niet van ruzie en zal het ook altijd vermijden.
Wat ik hier zoek is een man die van hetzelfde als ik kan genieten. Die het alleen zijn ook zo zat is…
Je mag me altijd wat sturen…

Kunnen wij samen genieten?
Wie is hier sportief en lief?

Wie is hier sportief en lief?

Geen koopjes aub, ik zoek een echte, leuke, onvervalste, spontane en sportieve man. 1 Die even hard durft te huilen als dat hij durft te lachen. Een man die mij aan kan, ik ben half Italiaans en ja ik kan gillen (en niet alleen in bed he) Ik zoek geen losse sex fladder, I want it all! Ik ben spontaan, een beetje gek, en hou van eerlijkheid. Tot snel?

Wie is hier sportief en lief?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *