Laat jij me zekers wel aan mijn trekken komen?

Laat jij me zekers wel aan mijn trekken komen?

Juist, kom echt niet aan mijn trekken nu. En daar wil ik juist verandering in brengen. Liefst vandaag nog. Alleen geen gezeik met betalen en doen. Ik heb een relatie dus ik wil snel en echt! Anders ga ik mezelf hier niet te koop zetten. Dus wie is serieus en wil snel actie samen met mij? Wie laat me wel echt aan mijn trekken komen en me verzadigd voelen?
 

Laat jij me zekers wel aan mijn trekken komen?
Weet jij al wat je wil doen?

Weet jij al wat je wil doen?

Al mijn vrienden om mij heen beginnen langzaam een relatie te krijgen en hunzelf te settelen. Dit is iets wat ik ook best zou willen, maar hier in Meppel loopt mijn ware niet rond. Via deze weg wil ik eens kijken of ik een leuke klik met iemand heb en wie weet vieren wij dan de feestdagen ook samen? Je kan er niet vroeg genoeg bij zijn 😉

Weet jij al wat je wil doen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *