Lekker oraal of….?

Lekker oraal of....?

Hallo mannen, zoals jullie kunnen zien hou ik er wel van om iets in mijn mond te hebben.Ik vind het geil om een man lekker lang oraal te bevredigen. Dit is niet het enige wat ik lekker vind hoor. Er zijn nog zo veel dingen, en ik ben nergens vies van. Ja de bekende plas en poepsex en geen keiharde sm. Daar pas ik voor, maar verder mag je alles met me uit proberen. Heb jij nog een speciale wens die ik voor je in vervulling kan laten gaan?Laat je het me even weten en wie weet hebben we snel een date.

Lekker oraal of....?
Meesteres zoekt nieuwe slaaf

Meesteres zoekt nieuwe slaaf

Deze niet commerciele jonge meesteres heeft weer ruimte voor één a twee echte slaven. Alleen voor slaven die zich ook echt willen overgeven en niet voor mannen die even iets willen proberen. Beginners zijn daarentegen meer dan welkom en als je precies aangeeft wat jouw aantrekt in de BDSM en wat je ervaringen zijn en wat je nog graag zou willen proberen dan laat ik je weten of ik er ook iets mee kan. Zoals je weet is het belangrijk in een Meesteres / slaaf verhouding dat er duidelijkheid is over elkanders wensen. Klikt het en we gaan beide voor hetzelfde, dan kunnen we op regelmatige basis afspreken. Let op voorstellen met financiële bedoelingen gaan gelijk de prullenbak in!

Meesteres zoekt nieuwe slaaf
Wil je bij mij komen spelen?

Wil je bij mij komen spelen?

Daar ben ik dan een wulpse meid uit hartje Dordrecht die maar geen leuk vriendje kan vinden. Het ligt niet zo zeer aan de mannen, want aandacht krijg ik wel genoeg maar ik val gewoon op huiselijke types die vaak al een gezin hebben. Nu wil ik natuurlijk niet tussen twee geliefden komen en zoek ik een gescheiden man (single of weduwnaar mag ook) die een eerlijke seksrelatie wil hebben.

Wil je bij mij komen spelen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *