Lekker vreemd gaan met jou?

Lekker vreemd gaan met jou?

Leuk, spontaan en vlot zo kan je me wel beschrijven. Maar toch ben ik niet genoeg voor mijn vent, hij huppelt liever van poes naar poes en nu ben ik het echt beu. Kan niet zomaar een einde maken aan de relatie dan maar op deze manier.Ik wil wraak, wie helpt me? Er gebeurt niets wil alleen een lekkere beurt met een andere man. Als hij het mag ik toch ook?

Lekker vreemd gaan met jou?
Gewillig en geil.

Gewillig en geil.

Hallo, ik ben Marianne en ik ben getrouwd!
Niet gelijk denken nee dank je wel, maar bedenk eens even hoe spannend het kan zijn als we samen af en toe eens wat afspreken? Elkaar verwennen op een manier zoals wij dat willen, lekker samen ergens in een hotel of misschien heb jij wel een geiler idee? Wat ik wil is me lekker laten gaan, niet denken wat er thuis zit, maar gewoon jij en ik en verder niets!
Durf jij het aan om een wel heel erg nat kutje te verwennen, aarzel dan niet en vertel mij eens even hoe we het aan pakken! Hoor ik van je? x

Gewillig en geil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *