Lieve man gezocht

Lieve man gezocht

Moeder van 2 kinderen zoekt man in haar leven. Ik heb mijn kinderen alleen opgevoed en doe dat nog steeds. Dat gaat mij best goed af! En daar ben ik trots op! Maar ik heb helemaal geen tijd voor mijzelf. En dat wil ik wel gaan maken. Zodat ik ook weer een beetje ga genieten van het leven. Wat ik het ergste mis is het intieme en lekker knuffelen met iemand. En samen lekker leuke dingen doen. Zoals een terrasje pakken of een filmpje kijken samen op de bank.

Lieve man gezocht
Wil je iets met mij gaan doen?

Wil je iets met mij gaan doen?

Vriendinnen heb ik voldoende maar wil ook eens een mannelijke vriend waarmee ik goede gesprekken kan voeren, wellicht ook wat romantiek mee kan beleven en gezellige dingen kan ondernemen. Zoek niet iemand die even snel denkt te kunnen scoren hoor, dan kan je maar beter verder kijken. Je moet gewoon heel serieus in het leven staan , net als dat ik doe.

Wil je iets met mij gaan doen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *