Mag ik jou voelen…

Mag ik jou voelen...

Ik vind het heerlijk om in alle gaatjes een harde pik te mogen voelen. Ja je leest het goed, alle gaatjes.. Ik weet niet of jij daar van houdt, maar vind het ook wel erg spannend om eens vast gebonden en geblinddoekt te worden. Gewoon heerlijk aangeraakt te worden, zonder zelf iets te kunnen doen of zien.. Daar moet ik jou natuurlijk wel gewoon om kunnen vertrouwen, dat je geen gekke dingen met mij doet. Aangezien ik niets kan zien of doen! Ik word al super opgewonden van het idee en hoop dat jij mijn droom laat uit komen? Ik wacht op je en lig al klaar..
Kus Nina

Mag ik jou voelen...
Ik wil intimiteit

Ik wil intimiteit

Hoi, hoi, Ik ben Iris, een vrolijke vrouw en ik heb een lat relatie. Ik vertel het meteen maar eerlijk want zo ben ik, een beetje een recht voor de raap vrouw. Nu zit het zo dat ik mijn vriend maar een paar keer per maand zie en dat begint mij op te breken. Ik verlang naar veel meer. En het leven begint bij veertig, nietwaar? Dus het is de hoogste tijd voor mij. Wat ik zoek is een spontane man die zich met mij in een avontuur wil storten en samen wil genieten van de intimiteit die ik zo ontzettend mis. Ik kan er volledig voor gaan en zal je zeer zeker niet teleurstellen. Hopelijk weet je zo eerst genoeg, ik zou zeggen reageer en we maken een afspraak.Kus, Iris

Ik wil intimiteit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *