Overtuig je mij?

Overtuig je mij?

Jonge moeder die prins zoekt. Die klootzak van een ex heeft me in de steek gelaten toen ik zwanger was. Hij wil niks met mijn kindje te maken hebben en ook niet meer met mij! Hij zegt zelfs dat hij nooit wat voor mij gevoeld heeft en het allemaal nep was. Daardoor is mijn vertrouwen in mannen grotendeels weg. Maar misschien dat jij het terug kan krijgen en mij en mijn kleine een kans wil geven?

Overtuig je mij?
Gaan we voor de romantiek?

Gaan we voor de romantiek?

In de zomer is het nooit zo moeilijk om een leuk contact met iemand te vinden. Je gaat ergens op een terrasje zitten en vaak ontstaat er vanzelf een leuk gesprek met iemand.Maar nu het weer langzaam maar zeker omslaat, merk ik aan mezelf dat ik weer de leuke dingen in het leven begin te missen. Ik hoop dat er hier een leuke man te vinden is die eens met mij uit wil, maar ook van knusse avonden op de bank houdt? Liefs Dana

Gaan we voor de romantiek?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *