Pak jij mij in mijn sterretje?

Pak jij mij in mijn sterretje?

Hihi ja je hebt het goed gelezen, ik ben opzoek naar een man voor lekkere anale seks. Ik heb het een enkele keer mogen ervaren. Maar ik vind het persoonlijk lekkerder dan vaginale seks. Natuurlijk kan dat ook lekker zijn, en ik hoop echt dat wij gewoon een lekker avontuurtje gaan maken samen.

Pak jij mij in mijn sterretje?
Wil jij melk bij mij drinken?

Wil jij melk bij mij drinken?

Hey daar, na de geboorte van mijn zoontje 2 maanden geleden heb ik een kant ontdekt die ik nooit eerder van mezelf kende. Mijn man is inmiddels naar een andere meid vertrokken maar net na de bevalling dronk hij mijn melk uit mijn borsten daar werd ik zo verschrikkelijk geil van daarom zoek ik nu een man die mij even geregeld de melk uit mijn borsten komt zuigen en dan zie je vanzelf wel wat er dan allemaal gebeurd hmmm. Durf je dat aan stuur me dan snel een lekker geil mailtje. Alleen serieuze reacties worden bekeken.

Wil jij melk bij mij drinken?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *