Samen plezier gaan hebben?

Samen plezier gaan hebben?

Mijn seksleven is inmiddels helemaal op het nulpunt gekomen en dat zit mij echt niet lekker. Speel regelmatig met mezelf, maar op een gegeven moment wil je toch weer echt mannenvlees kunnen proeven en voelen. Iemand die lief voor je is,maar je ook sterretjes laat zien van uitputting.Voel je je aangesproken en denk je dat je mij dit kan bieden?

Samen plezier gaan hebben?
Welke man heeft ook heel veel zin?

Welke man heeft ook heel veel zin?

Ben je ook alleen en zin in een avontuurtje? Dat is precies wat ik hier namelijk zoek. Mijn man is engineer op een booreiland waardoor hij soms weten van huis is. Ik kan niet maar blijven wachten op hem, want ik heb ook mijn gevoelens en verlangens. Ook ik ben een mens van vlees en bloed en dat snapt hij soms niet. Vaak wanneer hij thuis is is hij moe, dus wil ik nu de tijd dat hij niet thuis is goed gaan besteden. Dus welke man heeft zin om deze vrouw weer eens lekker te verwennen terwijl haar man niet thuis is? Lekker kusje Trea

Welke man heeft ook heel veel zin?
Wie wil lekker met mij op pad?

Wie wil lekker met mij op pad?

Zoals je op de foto al kunt zien ik ben zoals ze dat mooi noemen een hotlady Ik voel me gewoon mens met iets extra’s. Ik kan van alles genieten ik zit niet vast aan hokjes of gedachten van zo hoort het. Op zoek naar mannen en vrouwen en of stellen die niet op de geplaveide paden lopen maar eens iets anders willen. 🙂 

Wie wil lekker met mij op pad?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *