Verliefd worden op een binnenkant.

Verliefd worden op een binnenkant.

Voor de meeste mannen lijkt het misschien vreemd dat ik op deze manier naar een date moet zoeken. Normaal gesproken hoeft dat eigenlijk ook niet, maar omdat ik veel te vaak op iemands uiterlijk val en hierdoor ook “foute types” aantrek wil ik het nu gewoon eens anders doen. Kan jij met een beschrijving van je karakter overtuigen dat jij mijn ware kan worden?

Verliefd worden op een binnenkant.
Ik wil gepakt worden

Ik wil gepakt worden

 daar leuke mannen, ik neem aan dat jullie net als ik op zoek zijn als ik? Ik heb eigenlijk alles een leuk huis leuke baan leuke vrienden. Alleen dat leuke vriendje ontbreekt nog en omdat ik geen kroeg type ben lukt het me maar niet om die te vinden. Dus vandaar mijn zoek tocht hier. Zin om te ontdekken hoe leuk en gek ik ben? Dan zie ik graag je mail tegemoet

Ik wil gepakt worden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *