Verwen jij mij nog heerlijk??

Verwen jij mij nog heerlijk??

Ja hoe moet ik beginnen. Het leven ging prima, waren samen dolgelukkig en besloten voor ons 1e kindje te gaan. Nou het duurde even eer ik zwanger was. Maar liefst 10 maanden. Ik dolgelukkig want ik zou eindelijk mama worden, lieve papa erbij en een eigen huisje. Maar sinds ik zwanger ben zegt hij er niet klaar voor te zijn. Na in een diep dal beland te zijn ben ik sterker geworden en voor mij zelf opgenomen. Wil niks meer met hem te maken hebben en heb hem al zijn spullen op laten halen. Nu zoek ik een nieuwe papa? Nee ik ben en blijf een vrouw met haar behoeftes en ben ontzettend geil nu ik zwanger ben. Ja de doorbloeding he, maar wil jij mij lekker verwennen nu en wie weet straks als ik bevallen ben? Ik zoek dus wel een vast seksmaatje, wie voelt zich aangesproken? Kusje Lotte
 

Verwen jij mij nog heerlijk??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *