Vind je me een hoer?

Vind je me een hoer?

Vind je me een hoer?
1.92 probleem

1.92 probleem

Hallo. Ik ben Kelsey en je zal misschien wel gedacht hebben wat is dat nou voor een titel, maar ik zal je het uitleggen. Ik ben dus 1m92 lang en ja dat is nogal lang voor een vrouw. Dit geeft voornamelijk veel problemen op relatie gebied. Mijn lengte schrikt de mannen blijkbaar nogal af, en een man van mijn lengte ben ik nog steeds niet tegen gekomen, vandaar ook mijn poging via deze weg. Wie vindt het niet erg dat ik zo lang ben? Of wie is ook zo lang als dat ik ben en herkent dit probleem, en…..Je ziet mij dus wel zitten?? Dan hoop ik dat je zal reageren, want mijn leven alleen blijven vanwege mijn lengte zie ik toch echt niet zitten…

1.92 probleem
Op zoek naar een man die niet vies is van een bi dame

Op zoek naar een man die niet vies is van een bi dame

Vrolijke avontuurlijk ingestelde meid met redelijk verstand, ook erg lief en zeer gericht op erotiek in haar leven op zoek naar een man met wie ze verder kan. Schrik niet ik zoek niet gelijk een vaste relatie doch wel een goede vriendschap met iemand. Alhoewel ik biseksueel ben zie ik mij alleen zo’n hechte vriendschap met een man aangaan. Die biseksuele kant van mij buiten we wel uit door af en toe een meid bij ons in bed uit te nodigen. Verder heb ik mijn leven op orde, maar zoek nog die ene leuke man met wie ik op avontuur kan in de erotiek. Mocht je interesse hebben mag je mij gewoon aanspreken antwoord krijg je altijd.

Op zoek naar een man die niet vies is van een bi dame

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *