Wat gaan drinken?

Wat gaan drinken?

Heey heren, Mijn naam is Laurie en ik ben een leuke vrijgezelle dame die wel toe is aan wat vastigheid. Ik ben het zat om alleen oud te worden en ik ben opzoek naar mijn prins op het witte paard. Vind je het ook lekker om heerlijk van het leven te genieten? Laat mij dan niet gaan en neem gauw contact met me op. Groetjes, Laurie

Wat gaan drinken?
Zoek jij ook naar meer?

Zoek jij ook naar meer?

Hallo.Nu ik een tijdje alleen ben, merk ik dat het aardig begint te kriebelen bij mij. Het lijkt me leuk om weer eens een date te hebben met een gezellige, leuke man. Ik ben erg gemakkelijk, vrij snel tevreden, als de klik er maar is. Dan wordt het sowieso gezellig toch? Ik zoek een spontane man, wel verzorgd. Dat vind ik belangrijk. Je leeftijd, tja dat maakt me eigenlijk niet eens zoveel uit, is maar een getal. Heb je zin in een leuke date met mij? Liefs xx Linda

Zoek jij ook naar meer?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *