Welke man durft?

Welke man durft?

Ik vind het super geil om bekeken te worden als ik met mezelf speel. En dat jij dan zegt wat ik moet doen bij mijzelf. Je zegt bijvoorbeeld: Spreid je benen, en trek je schaamlippen uit elkaar zodat ik alles goed kan zien. Stop er twee vingers in en met je andere hand neem je je clitje onderhanden. Pas als ik een paar keer goed en hard ben klaar ben gekomen mag je meedoen. Wie wil dit met mij beleven?

Welke man durft?
Wil je het met ons allebei doen?

Wil je het met ons allebei doen?

Ons seksleven zit prima in elkaar, ondanks dat we echt al heel wat jaartjes samen zijn. Maar we willen er nu toch eens een spannende draai aan geven. Ik weet dat mijn man niet vies is van andere mannen en ik ben dat ook zeker niet, dus we zouden er heel graag eens een man bij hebben. Maar zijn er wel mannen die een trio met een man en een vrouw willen doen? Je hoort het eigenlijk nooit, maar ik ben er van overtuigd dat er best mannen zijn die het geil vinden om door ons allebei verwend te worden. Ben jij diegene? Dan zouden we heel graag van je horen!

Wil je het met ons allebei doen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *