Welke man neemt mij wel serieus?

Welke man neemt mij wel serieus?

Kan het zo zijn dat ik hier wel een eerlijke man kan vinden die ook echt komt als we een afspraak hebben? Ik weet als geen anders hoe vernederend het is als je zit te wachten op en date en hij komt niet! Niet leuk hoor 🙁 Dus ga ik hier een even kijken of er mannen zijn die net als ik interesse hebben in een date en er ook alles aan doet het te laten slagen?

Welke man neemt mij wel serieus?
Ik ben weer toe aan een vriendje

Ik ben weer toe aan een vriendje

Hallo iedereen, ik ben Irian. Ik ben 24 jaar en ik zoek een vriend. Ik wil nu niet mijn hele levensverhaal vertellen, maar ik sta dus alleen op de wereld. Mijn ouders zijn vijf jaar geleden overleden en ik was enig kind, dus nu ben ik alleen. Wel wat tantes en ooms, maar dat is toch heel wat anders. En nu wil ik niet langer eenzaam zijn. Ik zoek een man die er niet alleen maar op uit is om me in bed te krijgen. Dat gaat heus wel gebeuren, maar ik wil vooral een man op wie ik kan bouwen, die me bijstaat, zodat ik niet meer altijd het gevoel heb dat ik alleen ben. Zulke mannen zijn er toch wel? Ik hoop het heel erg, stuur me maar een berichtje, ik beloof dat ik altijd antwoord.

Ik ben weer toe aan een vriendje
Kan je mij misschien helpen?

Kan je mij misschien helpen?

Als zelfstandige meid had ik nooit het idee dat ik behoefte aan een vaste seksrelatie zou hebben. Kon het tot voor kort altijd wel met mijn speeltjes af. Maar inmiddels wil ik toch echt wel meer en hoop ik dat je mij daarbij zou willen helpen? Ik sta open voor een relatie maar dan het liefst eerst latten en zeker beginnen met seks. Wat daar hunker ik het meeste naar.

Kan je mij misschien helpen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *