Welke man wil mijn reismaatje worden?

Welke man wil mijn reismaatje worden?

Hallo leuke mannen hier Wensje (Violet) Sinds het overlijden van mijn man ben ik alleen geweest en heb ik tot voor kort voor mijn jongste zoon gezorgd die nog thuis woonde. Hij woont nu sinds een tijdje samen met zijn vriendin waardoor ik weer alle tijd heb voor mijzelf. Ik ben gek op reizen en heb dan ook van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Echter zijn er nog wel wat plekjes op de wereld die ik heel graag zou willen zien. Een van die plekjes is bijvoorbeeld Madagaskar. Maar alleen is ook maar zo alleen dus ik ben eigenlijk op zoek naar een reislustig type die het heerlijk vind om dingen van de wereld te zien. Met wie ik een fijne relatie op kan bouwen, en met wie ik weer gelukkig de toekomst in kan kijken. Word jij de man voor mijn toekomst en reismaatje? Liefs Violet

Welke man wil mijn reismaatje worden?
Samen alles uit het leven halen?

Samen alles uit het leven halen?

Ja, ik ben een persoon bij wie het allemaal is aankomen waaien en heb een heel fijne jeugd gehad. Ook ben ik ook al vroeg zelfstandig geworden en heel trotse moeder van een zoontje. Je hebt nooit de garantie dat je heel oud gaat worden, dus waarom niet iedere dag alles uit het leven halen? Laat jezelf eens gaan en geef je over aan deze gezellige meid, ervaar een nacht vol passie en misschien komt er nog veel meer van.
Kus Marlotte

Samen alles uit het leven halen?
Wil je onderdanig zijn naar mij?

Wil je onderdanig zijn naar mij?

Dag slaafjes/onderdaantjes,
 
Ik zal me even voorstellen, ik ben Domina Lucy en ik heb al aardig wat jaartjes ervaring in de bdsm wereld. Ik ben in mijn vrije tijd veel bezig met bdsm en ik geniet er optimaal van.
Ik had een vast slaafje die erg toegewijd aan mij was, maar hij heeft nu een vriendin en mag niet meer komen. Dus bij deze zoek ik mijn enige echte toegewijde onderdaantje, die mij ook niet in de steek laat voor zulke onzin.
 
Jij gaat precies voor me doen wat ik jou beveel en NEE bestaat niet in mijn woordenboek. We maken afspraken vooraf en daarna ben je volledig aan mij overgeleverd!
Ik heb mijn eigen bdsm ruimte waar wij samen uren spannende spelletjes kunnen beleven!
 
Laat me niet te lang wachten

Wil je onderdanig zijn naar mij?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *