Wie vind mij nog lekker en geil genoeg?

Wie vind mij nog lekker en geil genoeg?

Hoi ik ben Mieke,Zijn er hier nog leuke mannen die mij wel zien zitten?Want in het dagelijkse leven op straat lijkt het of niemand mij ziet staan..Voel mij dan ook vaak vervelend erom, al die jonge meiden waar naar gekeken word.En ik krijg totaal geen aandacht van niemand. Ik ben dan wel 68 maar heb net als die jonge meiden gewoon een lekker kutje dat ook wel eens gevuld wil worden.Ik wil ook niet wanhopig overkomen, ook al ben ik dat wel een beetje.Dus hoop dat ik deze keer wel iemand aan de haak sla.Mocht je mij wel zien zitten schaam je dan niet om mij een berichtje te sturen.

Wie vind mij nog lekker en geil genoeg?
Zou je dit met mij durven doen?

Zou je dit met mij durven doen?

Ik vind het heerlijk om in alle gaatjes een harde pik te mogen voelen. Ja je leest het goed, alle gaatjes.. Ik weet niet of jij daar van houdt, maar vind het ook wel erg spannend om eens vast gebonden en geblinddoekt te worden. Gewoon heerlijk aangeraakt te worden, zonder zelf iets te kunnen doen of zien.. Daar moet ik jou natuurlijk wel gewoon om kunnen vertrouwen, dat je geen gekke dingen met mij doet. Aangezien ik niets kan zien of doen! Ik word al super opgewonden van het idee en hoop dat jij mijn droom laat uit komen? Ik wacht op je en lig al klaar..Kus Nientje

Zou je dit met mij durven doen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *