Wie wil er geile rollenspelen met me doen?

Wie wil er geile rollenspelen met me doen?

Oya lele ik voel me plots weer zo oya lele
Mmm zeker voel ik me zo! Zoek een geile beer die samen met mij komt spelen. Ik hou van rollenspel en je kan wel raden welke rol ik graag speel? Zoek een leukerd hier, leeftijd maakt me niet uit als we het samen maar lekker geil en leuk maken.
Wie komt er mee spelen?
xx K1

Wie wil er geile rollenspelen met me doen?
Wat doen we na het dansen?

Wat doen we na het dansen?

Ik ben Brittany maar mijn vrienden noemen mijn Brit. Ik ben iemand die gek is op het uitgaansleven. Als het aan mij ligt ben ik elke dag wel te vinden op feestjes. Ik ben gek op dansen. Drinken doe ik niet zo veel   op feestjes want na 1 drankje ben ik meestal al licht in de hoofd en dan kan   ik opeens niet meer dansen. Ik zoek een leuk persoon die net als mij gek is  op uitgaan en op dansen. Als je niet kan dansen moet je bereid zijn om het van mij te leren. Het liefst heb ik ook iemand die niet rookt.

Wat doen we na het dansen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *