Wie wil er met mij genieten?

Wie wil er met mij genieten?

Ik zoek voor in mijn vrije tijd een pittige man die met mij spelletjes wil doen.En denk nu niet dat ik soft ben, nee jij moet mij wel kunnen verslaan.Ben jij ook op zoek naar wat spanning in het leven, dan passen wij misschien wel bij elkaar.Daag mij maar uit!!!!!!Richelle

Wie wil er met mij genieten?
Gooi jij je hengel naar mij uit?

Gooi jij je hengel naar mij uit?

Hoi hoi,
niet op zoek ik laat deze keer de man naar mij zoeken. Ik wil een man die me aan de haak slaat, iemand die zijn hengel gebruikt om me binnen te halen. Vissen doe ik heel erg graag maar nu mag er wel op mij gevist worden. Gooi die hengel uit en wie weet vang je me.
 

Gooi jij je hengel naar mij uit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *