Wie wil mij op zijn hondjes nemen?

Wie wil mij op zijn hondjes nemen?

Ik ben een dame die in een open relatie zit en dit houdt dus in dat ik ook sex mag hebben met andere mannen! De reden van een open relatie is omdat mijn man mij niet meer kan geven waar ik zo naar verlang. En aangezien ik zonder sex echt niet kan heb ik dus deze stap genomen. Welke man wilt met me afspreken voor heerlijke sex en misschien wel voor vaker?

Wie wil mij op zijn hondjes nemen?
Hoe goed kan jij luisteren?

Hoe goed kan jij luisteren?

Ik hou van allerlei spelletjes, zoals lichamelijke straffen of mindgames. Ik zal je domineren en jij bent onderdanig. Als ik dominant ben, geniet ik van mijn macht over jou. Ik zal je vernederen, met mijn hakken over je heen lopen en je martelen. Als je wil zal ik over je heen plassen of je slaan met een zweepje. Je zal altijd bij me terug willen komen, wat ik ook bij je doe, want ik zal in je hoofd gaan zitten. Ik begrijp wat je wil van een meesteres en ik wil dat je geniet van iedere minuut die je bij me bent, zelfs als je me smeekt op te houden. Wil jij mij als jouw meesteres? Stuur me dan een bericht, dan kunnen we snel een afspraak maken.

Hoe goed kan jij luisteren?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *