Wie word mijn meester?

Wie word mijn meester?

Welke meester is er opzoek naar een braaf subje? Ik ben namelijk opzoek naar een meester die mij wil vernederen en me allemaal opdrachten wil geven. Ik heb ervaring als subje dus ik weet wat me te doen staat en wat er bij komt kijken als subje! Dus ben opzoek naar een nieuwe meester die wel raad weet met een subje?

Wie word mijn meester?
Ik wil alle spannende, geile dingen doen die je aan mij vraagt

Ik wil alle spannende, geile dingen doen die je aan mij vraagt

Ik voel me een slet en ik wil ook zo behandeld worden. In het dagelijks leven ben ik een ‘gewone’ vrouw, met een fatsoenlijke baan en hopen vrienden, maar als ik thuis ben wil ik de slet uithangen. Ik wil geile, stoute dingen doen en ik wil de dingen doen die jij van me gaat vragen, hoe spannend dat ook is. En ik kan je beloven, ik zal aan al je verzoeken voldoen…

Ik wil alle spannende, geile dingen doen die je aan mij vraagt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *