Wil jij een geil avontuurtje met mij?

Wil jij een geil avontuurtje met mij?

Ik zoek iemand voor een geil avontuurtje, misschien voor eenmalig of misschien is het wel voor herhaling vatbaar. Het ligt eraan of het klikt. 😉 Wat zoek jij?

Wil jij een geil avontuurtje met mij?
Lijkt het jou ook spannend?

Lijkt het jou ook spannend?

Stel je voor: Jij bent klant op een doordeweekse dag en je treft mij op kantoor aan in mijn mooie strakke mantelpakje. En je ziet een klein stukje van mijn mooie paarse kanten bh. Je bent de laatste klant van de dag en op ons na is het kantoor verlaten. Ik laat duidelijk blijken, dat ik wel zin heb ik jou. Wat doe je?Dit klinkt als een droom en deze droom heb ik ook best vaak. Laat jij die droom uitkomen? En samen kunnen we vast nog veel vervolgen verzinnen.

Lijkt het jou ook spannend?
Lekker genieten?

Lekker genieten?

Hoi hoi, ik ben Nancy en 35 jaar. Ik zoek een maatje om samen leuke en spannende dingen mee te doen.Spannende dingen betekent dat ik op zoek ben naar intimiteit, maar vooral ook in combinatie met dingen ontdekken. Hiermee bedoel ik zoiets als bergen beklimmen, en dan boven op de berg lekker van elkaar genieten bijvoorbeeld. Daarnaast ben ik erg sociaal ingesteld, vrienden en vriendinnen maken een groot deel van mijn leven uit. Stuur me eens een berichtje als dit je aanspreekt, en dan kunnen we elkaar eerst beter leren kennen.Ik hoor van je!

Lekker genieten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *