Wil jij mij een kindje geven?

Wil jij mij een kindje geven?

Hallo allemaal,Mijn naam is Diana, zoals je op mijn foto’s kan zien ben ik in top vorm. Ik ben er helemaal klaar voor om zwanger te worden, dat is mijn grootste wens. Nu ontbreekt het mij alleen nog aan een man die mij een kindje wil schenken en mij dus zwanger wil maken. Ben jij serieus en gun jij mij het moederschap? Je mag zelf kiezen of je wel of geen rol wil spelen in het leven van het kindje, als je de opvoeding maar aan mij over laat.Zie jij dit zitten met mij,aarzel dan niet en stuur mij zo snel mogelijk een berichtje, dan kunnen we binnenkort aan de slag samen.Hoor ik snel van je?Liefs Diana

Wil jij mij een kindje geven?
Hou je mij stevig vast wanneer we slapen?

Hou je mij stevig vast wanneer we slapen?

De laatste tijd droom ik steeds vaker over stevige mannenarmen die mij gedurende de nacht vasthouden. Wanneer ik dan mijn ogen open en zie dat er op een kussen na verder niets in bed ligt, dan is dat een behoorlijke teleurstelling. Misschien is er hier wel een man die eerst lekker met mij wil stoeien en me daarna een geborgen gevoel kan geven?

Hou je mij stevig vast wanneer we slapen?
Ik wil gewoon eerst eens gezellig samen zijn.

Ik wil gewoon eerst eens gezellig samen zijn.

Eigenlijk weet ik zelf niet goed wat ik wil, het vrijgezelle leven vind ik prima en op deze manier heb ik ook geen zorgen.Ben dan ook niet van plan om hier hele verhalen op te gaan schrijven en kijk gewoon eerst even wat rond.Misschien vind ik een leuke vriend die ook rustig en relaxt in het leven staat.Mocht je mijn foto leuk vinden en toch op mij willen reageren, voel jezelf dan vrij.

Ik wil gewoon eerst eens gezellig samen zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *