Zou jij weten waar je aan begint?

Zou jij weten waar je aan begint?

Hallo, waar begin ik aan? Dit is de eerste keer dat ik een contactadvertentie plaats. Want ja, voor mijn oproep hang je geen kaartje in de supermarkt. Ik ben Bowien, 43 jaar uit Leeuwarden. Ik ben niet veeleisend, hoe je eruit ziet, hoe oud je bent, maakt niet uit, als jouw ideeën maar matchen met die van mij. Wat ik wel belangrijk vind, is, dat je goed verzorgd en hygiënisch bent. Ik ben op zoek naar een heerlijk, romantisch sekscontact. Ik hou van tedere seks, kinky en extreem is niet aan mij besteed, evenals een vluggertje. Ben jij die man, die daar ook van houdt? Laat je dan een leuk berichtje voor mij achter? Ik hoop van jou te gaan horen. XXX

Zou jij weten waar je aan begint?
Ik kies nu vooralsnog voor een sexrelatie maar je weet nooit…

 Ik kies nu vooralsnog voor een sexrelatie maar je weet nooit...

Iets over mezelf zeggen is niet echt mijn ding, maar ik probeer toch iets neer te zetten. Ik ben een 50 jarige hele gezellige, spontane, werkende vrouw die sinds kort het alleen zijn heeft ontdekt en daar gigantisch van geniet. Nog niet officieel gescheiden maar ik leef al bijna 18 maanden helemaal alleen. Ik kan heel goed alleen zijn en mijn eigen boontjes doppen maar een leuke, vlotte, gezellige man zou toch best wel in mijn leventje mogen stappen. Ik kies nu vooralsnog voor een sexrelatie maar je weet nooit wat er verder uit kan groeien! Ik zoek een leuke spontane vent die niet alleen maar neukt, maar ook echt de liefde weet te bedrijven. Daarnaast ben je een interessante persoon met wie het tussen het vrijen door ook gezellig kan zijn.
 

 Ik kies nu vooralsnog voor een sexrelatie maar je weet nooit...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *