Zullen wij er voor gaan?

Zullen wij er voor gaan?

Ik ben dan niet de jongste meer, maar een ouwe doos ben ik ook nog niet haha! Ik ben te lang samen geweest met de verkeerde partner. Het seksleven was vreselijk saai, spannende dingen hebben we niet gedaan. Het was bijna elke week hetzelfde, geen afwisseling, super saai dus! Recht toe recht aan en klaar.
 
Nu ik weer lekker vrijgezel ben, wil ik genieten. Nee niet met 30 verschillende kerels, ik ben opzoek naar 1 man om het liefst vaker mee af te spreken. Om zo samen wat uit te proberen en wat spannende plekjes te testen.
 
 
Er is veel mogelijk in goed overleg, gaan wij er samen voor?

Zullen wij er voor gaan?
Waar is jouw lekkere lolly voor mij?

Waar is jouw lekkere lolly voor mij?

Ik ben misschien wel klein maar val op grote mannen met een grote paal! Ik ben net groot genoeg om jouw paal lekker in mijn mondje te kunnen nemen, en ben er ook heel goed in ook. Niet om op te scheppen maar dat heb ik toch gehoord.Nu weer even alleen en ben weer op zoek naar een sexmaatje. Meer mag ook maar zoek op de eerste plaats alleen maar dat.Wie brengt er een lekkere lolly naar mij?

Waar is jouw lekkere lolly voor mij?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *