Ben jij het voor mij?

Ben jij het voor mij?

Ik ben een ondernemende en erg actieve vrouw van 35 jaar. Intussen alweer 2 jaartjes alleen helaas.  Ik heb volop genoten van de periode alleen, ik heb niet de beest uitgehangen. Maar ben lekker tot rust gekomen. Kinderen heb ik helaas niet, als jij die heb zijn ze van harte welkom! Ik ben gek op kinderen heb ze alleen nog niet van mezelf.
 
Zoals je begrijpt ben ik het alleen zijn wel zat, word jij mijn levensmaatje?

Ben jij het voor mij?
Wil jij mij lekker gebruiken als jouw sletje?

Wil jij mij lekker gebruiken als jouw sletje?

Hoi ik ben een halfbloedje mijn naam is Doekie. Nee geen geld, dat is doekoe. Maar ik wil door jou als jouw geile sletje gebruikt worden. Ik ben altijd geil, kan me verplaatsen en pijpen is mijn hobby. Nou ja word mijn hobby, heb nu namelijk niks te zuigen. Woon op mezelf en wil snel snel snel. Wil jij me gebruiken en eens goed rammen of lekker tussen mijn tieten?
Kusje en ik hoor je!

Wil jij mij lekker gebruiken als jouw sletje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *