Ben jij ook gek op lingerie?

Ben jij ook gek op lingerie?

Ben jij een man die houdt van een vrouw in mooie lingerie? Zou jij een vrouw van 43, mij dus, die al 2 jaar compleet droogt staat, eens flink willen verwennen? Ik beloof je alvast dat je niks tekort gaat komen, ik ben gek op alle vormen van seks. Alleen geen hele extreme dingen. Laat je snel een bericht achter of moet ik batterijen gaan kopen?

Ben jij ook gek op lingerie?
Ik heb ontzettend veel zin in seks

Ik heb ontzettend veel zin in seks

Ondanks dat ik inmiddels de 50 gepasseerd ben hou ik nog steeds ontzettend veel van seks. Ik mag dan misschien wel niet meer zo flexibel zijn, maar dat betekent niet dat wij het elkaar niet naar de zin zouden kunnen maken toch?

Ik heb ontzettend veel zin in seks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *