Eindelijk woon ik op me zelf

Eindelijk woon ik op me zelf

Hoi mijn naam is Vivian en ik ben eindelijk op mijn zelf. Mijn ouders zijn schatten hoor maar zo vreselijk streng. Mocht niks en als het woordje jongens al werd gezegd dan stonden ze te stuiteren en mocht ik gelijk een week het huis niet uit. Je snapt het misschien al ik ben nog maagd en wil nu ontdekken wat ik al die tijd heb gemist en weten of het waar is wat mijn vriendinnen zeggen. Wat ik zoek is een wat oudere man die ervaring heeft en de tijd voor mij wil nemen. Ben jij die man? Liefs Vivian

Eindelijk woon ik op me zelf
Ik heb een kinderwens

Ik heb een kinderwens

Leuke mannen zie ik genoeg, maar die leuke mannen komen bij mij thuis hun kinderen brengen . Ik werk namelijk als gastouder. Maar door die kinderen word ik wel met de neus op de feiten gedrukt dat mijn inwendige klok ook begint te tikken als ik nog wat wil. En een kinderwens heb ik zeker, maar ik wil dit wel met een leuke man. Ik ben gewoon toe aan huisje boompje , beestje.!

Ik heb een kinderwens
Miss & Slave zoeken een slave

Miss & Slave zoeken een slave

Meesteres en slaaf zijn op zoek naar een slaafje erbij, man of vrouw is welkom.’In het kort, wij zijn al heel erg lang samen en het begint saai te worden, wij hebben alle trucjes van plas tot haak hangen al gedaan.Wij willen meer, wij willen meer gaan doen met een slaaf erbij of twee slaven.Wij zijn wel veel eisend, want wij willen wel dat je aan onze verwachtingen voldoet en niets moet jij teveel zijn of jouw grenzen te laag.Dus zorg dat wij onder de indruk raken van jouw bericht aan ons. Laat ons niet wachten, want daar hebben wij een hekel aan.Tot zo slaaf

Miss & Slave zoeken een slave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *