Gaan wij kennis maken?

Gaan wij kennis maken?

Hi, ik heet Anke (niet alleen hier maar ook in het echt …) Het uiterlijk brengt je bij elkaar maar het innerlijk houdt je bij elkaar… Wie ik ben: Bijna altijd vrolijk, optimistisch, soms (te) zakelijk en kritisch, maar ach, dat is de buitenkant en direct al je eerste uitdaging om daar doorheen te prikken…. Ik werk in ICT- en managementopleidingen in Nijmegen. Ik ren niet weg voor obstakels of moeilijkheden en vind mezelf best sportief. Verder ben ik muzikaal; ik bespeel viool en kan ook gitaar.Lijkt het je wat om gewoon kennis te gaan maken?Liefs Anke
 

Gaan wij kennis maken?
Wie wil een spannend avondje met mij?

Wie wil een spannend avondje met mij?

Hoi hoi ik ben Megan, 56 jaartjes oud een leuke en gezellige dame.Ik ben al een aantal jaar op zoek naar die leuke relatie omdat ik toch wel gezelligheid in huis mis en natuurlijk iemand om mij in de nacht warm te houden. En ja als ik dan toch bezig ben ik mis ook het intiem zijn.Hoop hier dus een maatje voor het leven tegen te komen. Ik ben opzoek naar een spontane man die wel van een grapje houd iemand die niet altijd alles zo serieus neemt. Ook wil ik me bij die gene veilig en geliefd voelen. Denk jij dat wij wel een match zouden kunnen zijn laat dan gauw wat van je horen. xx

Wie wil een spannend avondje met mij?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *