Gehandicapt en toch ook geil!

Gehandicapt en toch ook geil!

Ik ben geen monster en ik ben geen griezel en ik ben ook geen enge meid. Mijn probleem is alleen dat ik gehandicapt ben maar is dat een reden om alleen te moeten blijven?????Mijn naam is Dyan, ik ben 24 jaar woon in Bleiswijk en zoek een leuk contact.Zie jij me niet als een mislukte meid, dan mag je me mailen. Liefs Dyan

Gehandicapt en toch ook geil!
Mag ik jouw hart veroveren?

Mag ik jouw hart veroveren?

Een aantal jaren geleden ben ik mijn man verloren aan een ongeneeslijke ziekte, wat ben ik toen door en hel gegaan, jaren lang het verzorgen van mijn man en genieten zat er echt niet bij, ik heb het wel graag voor hem gedaan maar ik merk nu ook dat ik veel heb moeten missen en dat ik me nu de laatste tijd erg eenzaam voel, ik mis het om iemand om me heen te hebben en om samen leuke dingen te ondernemen, gezellig gearmd ergens heen gaan of intiem tegen elkaar op het bankje, lijkt jou dat ook wel wat, schrijf me snel! x

Mag ik jouw hart veroveren?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *