Gescheiden vrouw zoekt man

Gescheiden vrouw zoekt man

Hoi, ik ben Belle, een aantal jaartjes vechtscheiding achter de rug. Daar ben ik nu overheen en zoek ik een man die met mij door het leven wilt gaan. Ben niet op zoek naar een man die jaloers is en vertrouwen en respect voor elkaar hebben vind ik heel erg belangrijk. Zoek je dat ook? Misschien hebben wij elkaar gevonden?

Gescheiden vrouw zoekt man
Wanneer beginnen we?

Wanneer beginnen we?

Hallo! Voor mij is dit nieuw en ik heb hier totaal geen ervaring mee. Op seksgebied heb ik ook niet heel veel gedaan. Ik ben niet verder gekomen dan het voorspel en ben dus ook nog maagd. Nu ben ik opzoek naar een leuke man die samen met mij een goed begin aan mijn seksleven wil maken. Je hoeft zelf ook geen ervaring te hebben maar het is misschien wel handig denk ik? Laat maar even wat horen sowieso als je interesse hebt, dan zien we wel verder, oke? x Daisy

Wanneer beginnen we?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *