Getrouwd maar te weinig sex.

Getrouwd maar te weinig sex.

Ik ben een getrouwde vrouw, maar ik heb al een hele tijd geen sex meer gehad. Ik mis dat echt heel erg. Ik ben het zat om met mezelf bezig te zijn dus vandaar deze advertentie. Ik zoek een man die ook te weinig sex heeft en dat we elkaar dan kunnen helpen. Laten we kennis gaan maken. Leeftijd is geen probleem.XxX Carola

Getrouwd maar te weinig sex.
Is dit ook wat jij wilt?

Is dit ook wat jij wilt?

Voor mezelf ben ik er eerlijk gezegd nog niet helemaal uit hoe ik het moet noemen wat ik zoek. In ieder geval is het duidelijk voor mij, dat ik de intimiteit van een relatie mis en heb dan liever een seksrelatie. Wil niet meteen gaan samenwonen of elkaar voortdurend op de lip zitten.Kan jij jezelf daarin vinden?

Is dit ook wat jij wilt?
Wil jij ook een avond genieten met deze rijke vrouw???

Wil jij ook een avond genieten met deze rijke vrouw???

Het is voor mij een hele grote stap om mijzelf hier in te schrijven, maar de nieuwsgierigheid en mijn lust heeft het gewonnen. Arm getrouwd en nu een rijke weduwe. Ik had het wel getroffen met mijn vent, maar gezien zijn ongezonde levensstijl zit ik hier in een kast van een huis met te veel geld. Nu al 5 jaar alleen en ondanks mijn geërfde rijkdom, voel ik mij verdomd eenzaam. Niet alleen op sociaal gebied natuurlijk, maar ook op seksueel gebied. Wie helpt mij uit de brand?

Wil jij ook een avond genieten met deze rijke vrouw???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *