Help, ik heb het nog nooit gedaan!!!

Help, ik heb het nog nooit gedaan!!!

Ik heb een tijdje getwijfeld of ik mij soms op moest geven voor een dating programma op tv, maar dat gaat mij dan toch nog net iets te ver, dan probeer ik het toch eerst nog maar eens hier. Ik ben 25 en nog steeds maagd. Ik zoek dus vooral een man voor seks, eentje die mij alles wil leren. Mijn vingers en speeltjes ben ik nu wel een keer zat. Geen verdere verplichting, gewoon een keer voor de seks. Daarna zien we wel verder toch? Mail je mij?

Help, ik heb het nog nooit gedaan!!!
Ik zoek een lekker seksmaatje.

Ik zoek een lekker seksmaatje.

I don’t give a fuck is mijn motto en dat pakt tot nu behoorlijk goed uit. Ik maak mij niet druk om wat anderen zeggen en wat anderen van mij zouden moeten denken. Ik leid toch mijn eigen leventje? Alleen is dat helaas als single meid en wil daar wel wat verandering in brengen. Maar een vaste relatie is ook zo saai vind je niet? Ik ben niet op zoek naar een bepaalde type en heb geen bepaalde eisen. Ik laat mij graag verrassen door wat jij uit jouw toverhoed tevoorschijn kan halen. Dus doe maar een leuke suggestie. 😉

Ik zoek een lekker seksmaatje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *